Ontdek hier hoe onze schuifstoppers werken

Leer alles over onze eigen schuifstoppers!

Piccolo heeft een unieke en zeer uitgebreide collectie van  schuifstoppers. Maar waar worden deze voor gebruikt? Lees er hier meer over…

Eindstopper

Wie kent het probleem niet, je doet je armband af en je bedels vallen van je armband. Hoe frustrerend is dat? Dan is de schuifstopper een perfecte oplossing hiervoor. Plaats jouw favoriete stopper als laatste bedel op je armband en alle overige bedels worden tegengehouden als je je armband afdoet.

De eindstopper is geschikt voor alle armbanden.

Tussenstopper

Het leuke aan Piccolo is dat je met een paar bedels begint en je armband wordt uitgebreid door cadeautjes van anderen of aan jezelf. Om je bedels dan leuk over je armband te verdelen is er de schuifstopper, zet deze op ieder willekeurige plaats op je armband en je bedels zijn perfect verdeeld.

De tussenstopper is geschikt voor de APAM en APAT armbanden, dus de armbanden zonder verdikkingen.

Waarom de schuifstopper als tussenstopper

Je wilt natuurlijk weten waarom je de schuifstopper en niet de clickstopper als tussenstopper gaat gebruiken. Dit heeft verschillende redenen:

  • Anders dan de schuifstopper klem je de clickstopper op de daarvoor bestemde verdikkingstukjes. Het grote voordeel is dat je hierdoor snel en makkelijk nieuwe kralen kunt toevoegen aan je armband. Doordat deze gemakkelijk van de armband gehaald kunnen worden betekent dit ook dat een klein kind de stopper zelf kan verwijderen van de armband en in het ergste geval kan inslikken ‘we weten immers hoe kleine kinderen zijn!’. Doordat dit niet mogelijk is bij een schuifstopper - omdat deze zoals de naam al zegt op de armband geschoven wordt – is de schuifstopper ook heel geschikt voor kleine kinderen. De armband is al vanaf 12 cm verkrijgbaar

  • De schuifstopper kun je op iedere willekeurige plaats op je armband zetten. Je bent niet gebonden aan 2 vaste plaatsen zoals bij de clickstopper, aan jou de keuze waar en hoeveel schuifstoppers je op je armband zet.

  • De clickstopper is gebonden aan een vaste vorm waardoor er slechts een beperkt aantal variaties mogelijk zijn. Daarentegen heeft de schuifstopper deze beperking niet en lijkt de schuifstopper veel meer op de overige bedels. 

Laat je inspireren door de ruime keuze aan schuifstoppers.